Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Che Che Vule

Privé villa Che Che Vule Ontbijt op de veranda bij Che Che Vule De entree bij Che Che Vule Een van de slaapkamers bij Che Che Vule Het strand bij Che Che Vule Tweede kleine keuken bij Che Che Vule Het zwembad bij Che Che Vule

Stranden/Che Che Vule

Privé villa

Villa Che Che Vule is een privé familievilla aan de prachtige witte zandstranden van Zanzibars noordoostkust, vlakbij het vissersdorpje Matemwe. Deze voormalige particuliere woning is in 2008 gerenoveerd voor de verhuur. Het resultaat mag er zijn: een exclusief, privé huis met een authentieke sfeer en modern comfort.

Eigen personeel

Uw crew bestaat uit een chef-kok, bediende, schoonmaakster, tuinman en beveiliger. Zij zullen goed voor u zorgen. De chef-kok kookt aan de hand van uw wensen. Vers vis, lokale kruiden en vers fruit van het eiland zullen zeker op het menu staan.

Che Che Vule heeft 4 ruime slaapkamers (drie met en suite badkamer en toilet), een ruime woonkamer, keuken, veranda, barbecue, zwembad, zonterras met uitzicht op zee, een prachtige tuin en was faciliteiten.

Prijsindicatie

€ 475 per nacht voor de villa (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer naar het hotel.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email