Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Matemwe Retreat

Het dakterras bij Matemwe Retreat Slaapkamer bij Matemwe Retreat Veranda bij Matemwe Retreat Het dakterras bij Matemwe Retreat Veranda bij Matemwe Retreat Zitje binnen bij Matemwe Retreat Badkamer bij Matemwe Retreat Dompelbad op het dakterras van Matemwe Retreat Het uitzicht vanaf Matemwe Retreat

Stranden/Matemwe Retreat

Privé strand

Het prachtige Matemwe Retreat ligt aan de oostkust van Zanzibar naast Matemwe Bungalows. Matemwe Retreat is voor het overgrote deel uit lokale materialen en met lokaal vakmanschap gebouwd.

Activiteiten

Matemwe Retreat biedt een scala aan activiteiten: van duiken, snorkelen en diepzeevissen tot kajakken en zeilen met een lokale dhow. Daarnaast kunt u een wandeling of fietstocht maken naar het nabijgelegen dorp. En wat dacht u van een heerlijk ontspannen massage of schoonheidsbehandeling?

Matemwe Retreat bestaat uit 3 prachtige privé-villa’s. De begane grond is zeer groot met ruime veranda’s, een privé cocktailbar, een slaapkamer met airco, een luxe badkamer met bad en uitzicht over de oceaan. Op het privé-dakterras (60 m2) beschikt u over een dompelbad (10 m2) en zonnebedden. Voor uw kamer heeft u uw eigen strand.

Drankjes worden desgewenst in uw kamer of op uw strand geserveerd. Ook ontbijten op uw eigen veranda is mogelijk. Op het dakterras kunt u genieten van een ontspannende massage.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email