Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Mnemba Island Lodge

Mnemba Island Lodge Uw hut bij Mnemba Island Lodge Uw hut bij Mnemba Island Lodge Romantisch bed bij Mnemba Island Lodge Badkamer in uw hut bij Mnemba Island Lodge Zonnebedden bij Mnemba Island Lodge Lounge bij Mnemba Island Lodge Zeilen bij Mnemba Island Lodge Mnemba Island Lodge vanuit de lunch

Stranden/Mnemba Island Lodge

Privé eiland

Mnemba Island ligt op 20 minuten varen vanaf Zanzibar, ter hoogte van de noordoostkust. Dit kleine idyllische eiland is ontstaan door koraalvorming. Rondom het eiland ligt een breed en hagelwit zandstrand.

Ultieme luxe en romantiek

De Mnemba Island Lodge is de enige accommodatie op het privé eiland Mnemba. De lodge wordt beschouwd als één van de meest luxe en romantische oceaanbestemmingen ter wereld.

Het eiland telt 10 ‘banda’ hutten, gemaakt van traditioneel palmgevlochten matten en voorzien van een badkamer en een eigen veranda. Deze zeer luxe banda’s liggen tussen de palmbomen en op een steenworp afstand van het strand.

Uw dagen vult u helemaal in naar eigen keuze. Voor de watersportliefhebbers zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u windsurfen, waterskiën, diepzeevissen en fantastisch snorkelen en duiken. De lodge heeft een professionele duikschool. Een tocht per originele dhow bij zonsondergang is zeker een aanrader. Wie van verse vis houdt, kan zijn hart ophalen. De chef-kok bereidt de meest verrukkelijke gerechten.

Prijsindicatie

€ 1.190 pppn (all-inclusive)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer naar het hotel.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email