Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Next Paradise Boutique Resort

Next Paradise Boutique Resort Het uitzicht op het zwembad vanaf de receptie bij Next Paradise Boutique Resort Standaard kamers en zwembad bij Next Paradise Boutique Resort Het zwembad met zicht op het restaurant bij Next Paradise Boutique Resort De kamer bij Next Paradise Boutique Resort Het uitzicht vanaf de standaard kamer bij Next Paradise Boutique Resort Het restaurant bij Next Paradise Boutique Resort Het strand aan de noordoostkust van Zanzibar Het strand bij Next Paradise Boutique Resort De suites bij Next Paradise Boutique Resort

Stranden/Next Paradise Boutique Resort

Luxe en kleinschalig

Next Paradise Boutique Resort is een luxe en kleinschalige accommodatie aan de noordoostkust van Zanzibar. In totaal zijn er 20 kamers verdeeld in verschillende categorieën. De standaard kamers liggen in een rij om het zwembad. Overige deluxe kamers en suites liggen verspreid over het terrein.

Vanaf het zwembad is er uitzicht op zee. Aan het strand zijn een aantal strandbedjes waar u kunt genieten van de mooie kustlijn. 

Goede keuken

Next Paradise Boutique Resort staat ook bekend om de goede keuken. Deze is internationaal met een lokaal tintje. 

Een unieke locatie voor een rustige en luxe strandvakantie.

Prijsindicatie

€ 114 pppn (halfpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer naar het hotel.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email