Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Ras Nungwi

Het strand bij Ras Nungwi Het hoofdgebouw van Ras Nungwi Standaard lodge kamer bij Ras Nungwi Standaard lodge kamer bij Ras Nungwi Superior deluxe chalet bij Ras Nungwi Superior chalet bij Ras Nungwi Overzicht van Ras Nungwi Het zwembad bij Ras Nungwi Het restaurant van Ras Nungwi De lounge in het hoofdgebouw bij het zwembad van Ras Nungwi Lounge aan het strand bij Ras Nungwi Duikorganisatie van Ras Nungwi Het strand bij Ras Nungwi Tennisbaan bij Ras Nungwi

Stranden/Ras Nungwi

Duikvakantie

Ras Nungwi Beach Hotel ligt in het noorden van Zanzibar, aan een prachtig strand. De voorzijde van het hotel wordt omsingeld door een koraalrif. Een ideale locatie voor allerlei soorten watersporten. Maar natuurlijk ook om lekker te ontspannen en luieren op het ongerepte strand.

De vele duiklocaties in de omgeving en de vele riffen maken Ras Nungwi de perfecte locatie voor uw duikvakantie. Het volledig ingerichte duikcentrum is lid van de PADI International Resort Association.

Lokale materialen

De gebouwen met vele lokale materialen geven Ras Nungwi een bijzondere sfeer.
Alle 32 kamers zijn mooi ingericht met handgemaakte bedden en een prachtig decor. Elke kamer heeft een badkamer met douche en toilet. Elke kamer heeft een muskietennet om een rustige nacht te garanderen.  Het hotel heeft ook een groot zwembad.

Prijsindicatie

€ 143 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 

Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer naar het hotel.

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email