Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen
Z Hotel Uitzicht op Nungwi vanaf Z Hotel Uitzicht vanuit een kamer bij Z Hotel Het zwembad bij Z Hotel Uitzicht op het zwembad bij Z Hotel Kamer bij Z Hotel Strak interieur bij Z Hotel Het zwembad bij Z Hotel Het strand bij Z Hotel

Stranden/Z Hotel

Designhotel

Dit prachtige designhotel ligt vlakbij het bruisende dorpje Nungwi in het noorden van Zanzibar. Z hotel is omringd door een tropische tuin, aan een wit strand en blauwe, warme oceaan. Een topteam van internationale architecten en interieurontwerpers heeft ervoor gezorgd dat de eigentijdse stijl met plaatselijke details elegant overlopen in de omgeving.

Openlucht restaurant

Het openlucht restaurant, met uitzicht over de oceaan, serveert heerlijke à la carte gerechten. In de gezellige en informele Cinnamon bar kunt u smullen van een combinatie van Aziatische schotels en tapas. Ook is er een exclusieve cocktailbar.

Alle 35 kamers hebben een glazen schuifpui naar het balkon met uitzicht op zee. De meeste kamers zijn voorzien van plasma TV’s, DVD-spelers, Wfii en Philippe Starck meubels. 

In de spa kunt u zich lekker laten masseren. Wilt u actief bezig zijn, dan kunt u gaan duiken,  diepzeevissen of kiezen voor een van de vele excursies die worden georganiseerd.

Prijsindicatie

€ 90 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat u een reëel beeld krijgt. 
Deze prijsindicatie is enkel voor uw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die u kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges. 

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email