Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Beste reistijd

Seizoenen Tanzania

Tanzania kent drie verschillende seizoenen en tijdens het samenstellen van jouw reis naar Tanzania moet daarmee rekening worden gehouden.  Tanzania is het hele jaar door prachtig, elk seizoen heeft veel moois te bieden. Het Serengeti Nationaal Park bijvoorbeeld is bijzonder groot. Wanneer je niet op de juiste locatie op safari gaat kan het zijn dat je dagen doorbrengt in een gebied zonder dieren! Hetzelfde geldt voor de rest van Tanzania; wanneer je een aantal van de parken in het zuiden van Tanzania bezoekt tijdens het regenseizoen zullen sommige wegen onbegaanbaar zijn. 

Beste reistijd noord Tanzania

Voor een safari in het noorden van Tanzania (o.a. Serengeti Nationaal Park) worden de seizoenen bepaald door de jaarlijkse migratie van wildebeesten. Deze dieren zijn zich constant aan het verplaatsen en over het algemeen kunnen wij voorspellen waar de dieren zich zullen bevinden. Om ervoor te zorgen dat jouw safari-dagen op de beste locaties zijn houden wij bij het samenstellen van jouw reis rekening met het seizoen en de locatie van de grote groepen dieren. 

Advies beste reistijd Tanzania

Ben je aan het oriënteren en wil je weten wat de beste reistijd is om naar Tanzania te gaan? Wij helpen je graag om jouw keus te maken door de verschillende seizoenen aan jouw uit te leggen en ervoor te zorgen dat je de vele dieren zult zien.


Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email