Beho Beho

home » zuid » Selous GR » Beho Beho

Beho Beho behoort eigenlijk wel tot een van de mooiste safari kampen in Afrika. Het kamp is al meer dan 40 jaar particulier bezit en biedt daardoor een echte safari ervaring. De combinatie van uitstekende safari gidsen, gastvrijheid en luxe midden in de bush zorgt voor een fantastische accommodatie om het Selous Game Reserve in Zuid-Tanzania te gaan verkennen.

Huisje Selous Game Reserve

Beho Beho kent slechts acht ruime, met riet gedekte huisjes, elk met prachtig uitzicht over het reservaat, een zwembad, drinkplaats en vele uitzichtpunten. De lodge kent in de lounges, bar, biljartkamer en eetkamers een huiselijke sfeer.

De belangrijkste kenmerken voor een onvergetelijke vakantie bij Beho Beho zijn de prachtige safari’s te voet, per boot of in een open safari jeep in combinatie met de vriendelijke en huiselijke sfeer!

 

Prijsindicatie

€ 1295 pppn (volpension incl. safari’s en drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.