Anna of Zanzibar

home » oost » Zanzibar eiland » Anna of Zanzibar

Exclusief

Anna of Zanzibar is een prachtige accommodatie met 15000m² aan tropische tuinen en een perfecte ligging aan het parelwitte strand van Bwejuu. Het hotel is van alle gemakken voorzien: bar, restaurant, zwembad, spa, boutique shop en alle andere voorzieningen die horen bij een 5 sterren hotel.
De service is persoonlijk en van hoog niveau. Een unieke en ontspannen vakantie is hier gegarandeerd.

In het hoofdgebouw, stijlvol gedecoreerd met Zanzibar houtsnijwerk, vind je de bar, lounge, bibliotheek, eetkamer en een grote veranda met uitzicht over de tuinen, het zwembad en de Indische Oceaan.
De chefkok bereidt heerlijke, verse gerechten en de locatie van jouw maaltijd is iedere keer weer een verrassing. Op het strand, op jouw veranda, in de gezamenlijke eetruimte…

Accommodatie met zeezicht

De accommodatie bestaat uit slechts 5 luxe villa’s met zeezicht. Elke suite heeft een zithoek, slaapkamer, kleedkamer, badkamer en veranda.
Het interieur is een mooie mix van oude koloniaal en Zanzibar stijl.
Room service is mogelijk en in de kamer heb je een minibar met wijnkoeler, koffie en thee, een kluis, draadloos internet, televisie en telefoon.

Activiteiten

Vanuit Anna of Zanzibar kan je de volgende watersporten ondernemen:

  • duiken;
  • snorkelen;
  • kite surfen:Kite surfen is heel populair op Zanzibar en het is een prachtige locatie om dit te leren. In samenwerking met Kite Centre Zanzibar biedt Anna of Zanzibar een complete kite surf cursus aan voor € 320.
    Dit is inclusief: 9 uur cursus (2-4 studenten), de beste service & nieuwste materialen, IKO gecertificeerde instructeurs & transfers van en naar het hotel.

Er is een spa met een uitgebreid aanbod aan massages en schoonheidsproducten.

Prijsindicatie

€ 325 tot € 435 pppn (all-inclusive)

Aanbieding: 7 nachten voor de prijs van 6 in het hoogseizoen. 4 nachten voor de prijs van 3 & 7 nachten voor de prijs van 5 in het laagseizoen.

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.