Breezes Beach Club

home » oost » Zanzibar eiland » Breezes Beach Club

Luxe resort

Het prachtige Breezes Beach Club ligt aan een lang wit strand bij Bwejuu. Het is omringd door hoge palmbomen. De perfecte plek voor een strandvakantie voorzien van alle gemakken.

Breezes Beach Club heeft een zwembad, verschillende watersportactiviteiten, een tennisbaan, volleybalveld, pooltafel en een fitness- en aerobicsruimte. Het hotel heeft 4 verschillende barretjes. Het restaurant biedt tropisch fruit, vis en een scala aan gerechten.

Breezes Beach Club heeft 10 standaardkamers aan de achterkant, tussen vele hoge palmbomen. Alle kamers hebben een eigen veranda. De luxe kamers liggen dichter bij het strand. De deluxe kamers bevinden zich op de begane grond en de suites met grote veranda op de eerste verdieping.

Alle 80 en-suite kamers hebben airconditioning, badkamer met douche/bad en toilet en zijn ingericht in een Zanzibar stijl.

 

Prijsindicatie

€ 89 tot € 220 pppn (halfpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.