Butiama Beach

home » oost » Mafia Island » Butiama Beach

Leuke betaalbare accommodatie Mafia

De Italiaanse Maura wist precies wat ze wilde toen ze startte met haar eigen lodge: vrolijke kleuren, nette kamers, een ongedwongen sfeer, vriendelijke bediening en lekker vers eten. Die missie is zeer geslaagd naar onze mening! Butiama Beach is een accommodatie waar wij van Explore Tanzania direct een ‘klik’ mee hadden toen wij het bezochten. Wij vinden dit de leukste middenklasse accommodatie op Mafia.

Ruim opgezet

De lodge ligt aan een prachtig stuk strand, op wandelafstand van het dorpje Kilindoni. De ruime opzet in een tuin vol palmbomen geeft een open en weids gevoel. In het midden van het terrein vind je het open restaurant en de ruime lounge met bar.

Bij jouw bungalow heb je vanaf jouw veranda / hangmat prachtig uitzicht over de tuinen en het strand en de zee erachter. Het interieur van de bungalow is licht en kleurrijk, met meubels van lokaal hout en gedecoreerd met ‘kikoi’s’: typisch Tanzaniaanse, mooie, kleurrijke, geweven doeken. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met een warme douche en klamboes.

Prijsindicatie

Van € 132 tot € 150 pppn (halfpension)
Gesloten in april & mei

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.