Che Che Vule

home » oost » Zanzibar eiland » Che Che Vule

Villa Che Che Vule is een privé familievilla aan de prachtige witte zandstranden van Zanzibars noordoostkust, vlakbij het vissersdorpje Matemwe. Deze voormalige particuliere woning is in 2008 gerenoveerd voor de verhuur. Het resultaat mag er zijn: een exclusief, privé huis met een authentieke sfeer en modern comfort.

Eigen personeel

Je crew bestaat uit een chef-kok, bediende, schoonmaakster, tuinman en beveiliger. Zij zullen goed voor je zorgen. De chef-kok kookt aan de hand van jouw wensen. Vers vis, lokale kruiden en vers fruit van het eiland zullen zeker op het menu staan.

Che Che Vule heeft 4 ruime slaapkamers (drie met en suite badkamer en toilet), een ruime woonkamer, keuken, veranda, barbecue, zwembad, zonterras met uitzicht op zee, een prachtige tuin en was faciliteiten.

 

Prijsindicatie

Van € 445 tot € 775 per nacht voor de villa bij 4 personen (volpension)
goedkoper bij meerdere personen (maximaal 11)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.