Chem Chem

home » noord » Tarangire National Park » Chem Chem

Chem Chem ligt in een privé concessie op een prachtige locatie tussen het Tarangire- en Lake Manyara Nationaal Park. De lodge is omgeven door een weelderig palmbos met uitzicht op de Great Rift Valley; de breuklijn die door Afrika loopt.

Slow safari

Chem Chem is een onvergetelijke oase midden in de Afrikaanse wildernis; een droom voor reizigers die op zoek zijn naar een ‘slow safari’, avontuur, ontspanning en luxe.
Vanuit Chem Chem kun je op jeepsafari in Tarangire- en Lake Manyara Nationaal Park. In de privé concessie  kun je wandelsafari’s of paardrijsafari’s maken, samen met de ervaren gidsen van Chem Chem.

Duurzaam toerisme

Bijzonder aan deze lodge, is de bijdrage aan een aantal educatieprojecten en milieuprojecten in de omgeving. De eigenaren van de lodge werken daartoe samen met de Francolin Association.

Deze luxe tented lodge heeft slechts 8 tenten, die in harmonie met de natuur ontworpen zijn. Jouw ‘tented suite’ heeft een prachtige slaapkamer, volledig ingerichte badkamer met buitendouche en een ruime veranda.

De inrichting bij Chem Chem is chic en klassiek, maar wel hedendaags en met materialen die prachtig passen in deze natuurlijke omgeving; donker hout, aardekleuren en natuurlijke stoffen.
Het kamp heeft ook een restaurant, dat heerlijke maaltijden serveert, een lounge, bibliotheek, zonnedek, zwembad en spa.

Persoonlijke service

De persoonlijke en zeer goede service zorgt ervoor dat jouw verblijf hier aan niets ontbreekt. Alles is mogelijk: van een romantisch, privé diner in de bush tot een barbecue aan de oevers van Lake Manyara.

Prijsindicatie

€ 620 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.

Prijsindicatie

Van € 735 tot € 950 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.