Chole Mjini

home » oost » Mafia Island » Chole Mjini

Unieke eco lodge

Chole Mjini ligt op het eiland Chole, op een kwartier varen vanaf de oostkust van Mafia eiland. Dit is echt een heel bijzondere en unieke accommodatie! Een avontuurlijke eco lodge tussen ruïnes, prachtige bomen en mangroves. Wil je echt het pure Mafia eiland gevoel ervaren? Een aantal dagen in Chole Mjini, in combinatie met een van de andere accommodaties op Mafia, is dan écht een aanrader.

In de openlucht

De lodge bestaat uit 7 kamers; sommigen op de begane grond, anderen zijn op een platform gebouwd in de bomen. De kamers hebben geen muren, maar door de verborgen ligging wel voldoende privacy. Jouw bed heeft een klamboe, die zorgt voor een zorgeloze nacht in de openlucht. Vanuit jouw bed kijk je uit over de bomen, de mangroves en in de verte de Indische Oceaan.

Het hoofdgebouw is sfeervol met een eetgedeelte en zitgedeelte, een bar en een hoger gelegen loungehoek met prachtig uitzicht. De ideale plek om te genieten van een drankje tijdens zonsondergang!

Snorkelen en duiken

Bij de opstapplaats van de boot kun je tijdens vloed prima zwemmen. Hier staan ook enkele
strandbedden. Je kunt bij de lodge mooie snorkel- en duiktrips organiseren, het dorp Chole bezoeken of meer leren over de geschiedenis van het eiland en de ruïnes.

Gouden medaille ‘World Responsible Travel Awards’

Chole Mjini heeft de gouden medaille gewonnen in de categorie ‘Best for Beach Tourism’ tijdens de World Resposible Travel Awards!

Prijsindicatie

Van € 185 tot € 255 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.