Chumbe Island Coral Park

home » oost » Zanzibar eiland » Chumbe Island Coral Park

Privé natuurreservaat

Chumbe eiland ligt een paar kilometer voor de kust van Stone Town. In ongeveer 45 minuten vaar je vanaf de kust van Zanzibar naar Chumbe. Het eiland is een privé natuurreservaat en omvat het Chumbe koraalreservaat. Dit is een van de beste en mooiste ondiepe koraalriffen ter wereld. In het koraalreservaat leven zo’n 200 verschillende soorten koraal en in totaal ongeveer 370 verschillende soorten vissen en kreeften, schildpadden en dolfijnen.
Ook ligt er een prachtig bos op het eiland met dieren die met uitsterven worden bedreigd.

Duurzaam

Chumbe Island Coral Park is duurzaam opgezet. De eigenaren hebben hier in 1999 een internationale prijs voor gekregen.  De accommodatie is gebouwd uit lokale materialen. Chumbe Island Coral Park draait op zonne-energie en iedere bungalow heeft zijn eigen ecologische watervoorziening en afvoersysteem.

Huwelijksreis Zanzibar

De 7 bungalows op het eiland staan allemaal aan het strand en hebben een echte romantische sfeer; de ideale accommodatie voor jouw huwelijksreis. De bungalows met hun palmbladeren dak hebben een tweepersoons slaapkamer boven, een badkamer met wastafel, toilet en douche beneden. De woonkamer is ingericht met handgemaakt meubilair en gedecoreerd met Afrikaanse kunst en kleurrijke stoffen.

 

Prijsindicatie

€ 285 tot € 310 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.