Dunia Camp

home » noord » Serengeti National Park » Dunia Camp

Dunia Camp is een prachtig permanent tentenkamp tussen het midden en zuiden het van Serengeti Nationaal Park (bij de Moru kopjes). Het is de ideale locatie voor safari’s in het zuiden en midden van het nationaal park. Tijdens jouw bezoek zorgen alle vrouwelijke managers en crew voor een heel hartelijk verblijf.

Ballonvaart

Alle voorzieningen in het kamp draaien op zonne-energie. Het restaurant is een intieme tent met zeer goede gerechten en heerlijke drankjes. Ook is er een gezellige lounge en ’s avonds wordt het kampvuur aangestoken.
Je kunt vanuit dit kamp ook een prachtige ballonvaart boven de Serengeti vlaktes maken!

Het kamp bestaat uit 8 verhoogde luxe tenten. Elke tent heeft zeer comfortabele bedden, sfeervolle inrichting en een badkamer met een afgesloten douche en toilet. Voor jouw tent heb je een heerlijke zitgedeelte om te genieten van het weidse uitzicht.

Familie safari

Op reis met jouw gezin? Dunia Camp beschikt over ruime familie tenten voor 4 personen. In de tent is een tweepersoonsbed en een aparte ruimte voor de kinderen met twee eenpersoonsbedden, een luxe badkamer en veranda met prachtig uitzicht op de Serengeti vlaktes.

Prijsindicatie:

Van € 590 tot € 700 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.