Emayani Beach Lodge

home » oost » Pangani » Emayani Beach Lodge

Bungalow aan het strand

Emayani Beach Lodge is een kleinschalige, sfeervolle, vriendelijke lodge gelegen tussen de palmbomen aan de rustige, niet-toeristische kust van Tanzania.
De comfortabele bungalows van palmbladeren geven je het ultieme ‘Robinson Crusoe’ gevoel! Iedere ruime bungalow heeft een groot bed (met klamboe en ventilator), open badkamer met douche en toilet en een veranda met een zitje en heerlijk ligbed. De open constructie zorgt voor een heerlijk zeebriesje. Vanaf jouw veranda heb je fantastisch uitzicht over de oceaan. Voor jouw bungalow, aan het strand, heb je een “banda” met ligbedden.

Rust en activiteiten

In het open hoofdgebouw tref je de receptie, een kleine souvenirwinkel en aangrenzend de bar, lounge en restaurant. Vanuit zowel de lounge (met gezellige zitjes) als het restaurant heb je zeezicht en kun je genieten van het uitzicht en een briesje.
De keuken serveert heerlijke, verse gerechten en het vriendelijke personeel maakt het je graag naar de zin.
Naast de lodge is Kasa Divers gevestigd. Een duikschool die mooie duik- en snorkeltrips kan organiseren tijdens jouw verblijf. Maar je kunt ook gaan surfen, vissen, een Pangani river cruise maken, wandelen door het historische Pangani, een mangrove wandeling maken, een bezoek brengen aan het fantastische schildpadden project, zeilen of een dagtrip maken naar Zanzibar.
Kortom: een heerlijke, ongedwongen, rustige accommodatie, waar je ook wat kunt ondernemen als je onrustig wordt!

Prijsindicatie

€ 60 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.