Escarpment Luxury Lodge

home » noord » Lake Manyara National Park » Escarpment Luxury Lodge

Escarpment Luxury Lodge is een luxe lodge boven op de Rift Valley met bijzonder mooi uitzicht over Lake Manyara Nationaal Park.
De lodge bestaat uit ruime en luxe chalets. Iedere chalet bestaat uit een zeer ruime slaapkamer, een open badkamer en een ruim terras met uitzicht over het Manyara meer. Vanuit de slaapkamer met openslaande deuren kun je ook genieten van het uitzicht. De ruime badkamer bestaat uit een vrijstaand bad, douche en toilet.

In het hoofdgebouw vind je de lounge, bar, het restaurant en een ruim terras met uitzicht over het park. Het restaurant is van goede kwaliteit. De lodge heeft ook een zwembad.

Prijsindicatie

Van € 204 tot € 262 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.