Fanjove Private Island

home » oost » Fanjove Island » Fanjove Private Island

Exclusieve strandbestemming

Fanjove is een privé eiland in het oosten van Tanzania. Fanjove Private Island is een bijzondere strandaccommodatie die wij onlangs zelf hebben bezocht en deze accommodatie overtrof al onze verwachtingen!

Fanjove Private Island ligt op een tropisch eiland aan de kust van Tanzania. Je vliegt vanuit Dar-es-Salaam in 40 minuten naar Songo Songo waar je per boot naar het eiland vaart.

Eco-bungalow

Op het eiland staan zes eco-bungalows met een en-suite badkamer met een douche. De bungalows  zijn ruim opgesteld waardoor je veel privacy hebt en vanuit jouw bungalow loop je  zo het strand op en de zee in. De bungalows zijn met natuurlijke materialen gebouwd en hebben elektriciteit door middel van zonne-energie.
In het restaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd met vele lokale kruiden en verse ingrediënten.

Op het eiland kun je genieten van een rustige strandvakantie. Er worden ook verschillende activiteiten aangeboden: kajakken, snorkelen, kite-surfen, zeilen met een lokale dhow en duiken in dit nog onontdekte gebied. Daarnaast is het mogelijk om het lokale dorp Songo Songo te bezoeken om wat meer te leren of het lokale dorpsleven.

Vogelparadijs

Tussen november en maart is het eiland voor vogelaars een waar paradijs! Migrerende vogels bevinden zich dan massaal op dit eiland.

 

Prijsindicatie

Van € 285 tot € 330 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.