Fumba Beach Lodge

home » oost » Zanzibar eiland » Fumba Beach Lodge

Fumba Beach Lodge is een luxe lodge op een rustige locatie in het zuidwesten van Zanzibar. De lodge heeft een prachtige tuin en ligt aan een rustig strand.

Vanuit Fumba Beach Lodge kun je verschillende activiteiten ondernemen. Je kunt duiken of leren duiken via de duikschool, of gaan snorkelen. Je kunt zwemmen met dolfijnen of een bezoek brengen aan Stone Town, dat op 25 minuten rijden afstand ligt. Verder heeft de lodge een prachtig zwembad en een massage salon en jacuzzi.

Zonsondergang

Het restaurant biedt hoogstaande gerechten. De bar aan het strand serveert heerlijke drankjes en heeft uitzicht op de prachtige zonsondergang. Het vriendelijke personeel zal ervoor zorgen dat je hier een heerlijke tijd beleeft.

Er zijn 26 ruime kamers. Dit zijn standaard kamers aan het strand, allen met badkamer, privé terras en nagenoeg allemaal met zeezicht. De ligging van kamers biedt veel privacy. Ook heeft Fumba Beach 6 luxe suites aan het strand met een zeer ruime kamer, dakterras, ruime badkamer met buitendouche.

 

Prijsindicatie

Van € 100 tot 177 pppn (halfpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.