Fundu Lagoon Resort

home » oost » Pemba Island » Fundu Lagoon Resort

Luxe en sfeervol

Fundu Lagoon is een luxe accommodatie op een afgelegen en prachtig strand aan de zuidwestkant van Pemba eiland. De sfeer en service bij Fundu Lagoon zijn ongelofelijk goed en persoonlijk. Je voelt zich hier meteen  thuis.

Fundu Lagoon heeft 18 luxe kamers. Alle kamers zijn gebouwd onder een rieten dak met uitzicht op zee. Elke kamer heeft een grote veranda met heerlijke stoelen, een slaapkamer met een groot en comfortabel bed en een luxe badkamer met douche en toilet.

Direct aan het strand

Vanuit de 4 kamers aan het strand loop je zo het strand op. De overige 8 kamers liggen tegen de heuvel aan en hebben uitzicht over de lagune. Daarnaast zijn er 6 suites. De suites zijn zeer ruim, hebben een grote veranda met dompelbad.

De gezamenlijke ruimten zijn onder een rieten dak gebouwd en bieden uitzicht op zee.
Het ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het restaurant. De kwaliteit van de driegangen lunch en het -diner is van zeer hoog niveau.  Bij de poolbar kun je heerlijke snacks bestellen. De bar op de pier is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van een drankje.

Eigen duikschool

Fundu Lagoon heeft een duikschool en een diepzee vissersboot. Je kunt tijdens zonsondergang een cruise maken op een traditionele dhow. Kanosafari’s door de mangroves en waterskifaciliteiten zijn ook bij de prijs inbegrepen.

Prijsindicatie

Van € 330 tot € 500 pppn (all-inclusive)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.