Gibb’s Farm

home » noord » Ngorongoro Crater » Gibb’s Farm

Gibb’s Farm ligt op een prachtige koffieplantage, net buiten de Ngorongoro krater. Gibb’s Farm is in het begin van de 20e eeuw gebouwd door Duitse kolonisten. De Gibb familie kocht de boerderij in 1948 en verbouwt er zelf koffie, groente en fruit.

Maasai healings

Vanuit Gibb’s Farm kun je een prachtige wandeling maken naar een waterval in de buurt en grotten waar olifanten vaak komen voor hun mineralen. Je kunt ook een tour over de koffieplantage maken en bekijken hoe de koffie gebrand wordt. Uniek is de Afrikaanse Spa met Maasai healings.

Tijdens koelere avonden kun je heerlijk bij de open haard zitten, maar vaak zul je buiten willen zijn, genietend van de tuinen, het prachtige uitzicht en de omgeving.

De eetruimte, zitruimte, bar en bibliotheek zijn in het hoofdgebouw van de vroegere boerderij. De maaltijden en bediening zijn van hoog niveau.
Er zijn in totaal 20 kamers, die allemaal een eigen badkamer hebben. Gibb’s Farm biedt standaard kamers en luxe nieuwe kamers. De nieuwe kamers zijn zeer ruim opgezet met een grote slaapkamer, luxe badkamer met buiten douche en privé veranda.

Prijsindicatie

Van € 345 tot € 460 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.