Green Camp Banagi

home » noord » Serengeti National Park » Green Camp Banagi

Bekijk de wildebeest migratie

Green Camp Banagi ligt aan een kleine zijrivier van de bekende Grumeti rivier onder grote acaciabomen. Gedurende bijna het hele jaar is er water waardoor het kamp gedurende het hele jaar een fantastische locatie is. Het gebeurt regelmatig dat je in het kamp zebra’s en wildebeesten voorbij ziet lopen. Een hele goede locatie om de Serengeti wildebeest migratie te bekijken.

Centraal gelegen in Serengeti

Het belangrijkste kenmerk van Green Camp Banagi is de zeer centrale ligging. Het kamp ligt ongeveer 35 minuten ten noorden van Seronera landingsbaan en dichtbij de afslag naar west en noord Serengeti. Bekijk hier de exacte locatie op Google Maps. Vanwege de centrale ligging is het ook een hele goede locatie voor een stop-over vanuit Ngorongoro onderweg naar noord Serengeti.

Stijlvol safari kamp

Dit stijlvolle kamp in midden Serengeti biedt een echte safari beleving. Het kamp bestaat uit comfortabele glamping tenten. Elke tent heeft een opgemaakt tweepersoonsbed, stoelen en een aangrenzende badkamer met een warme douche. Het kamp bestaat uit 5 tenten dus er kunnen 10 gasten zijn. Maar een driepersoonstent is ook mogelijk.

Heerlijke maaltijden

Ontbijt, lunch en diner wordt bereid door een chef in het kamp en geserveerd door een ober. Afhankelijk van het menu wordt er aan tafel geserveerd of een buffet opgezet. Alle maaltijden zijn drie gangen. Er wordt gezamenlijk met de andere gasten in het kamp gegeten. Mocht je liever met je eigen gezelschap eten dan kan dat georganiseerd worden.

Tripadvisor

Reviews op Tripadvisor over onze Green Camps (in samenwerking met Wayo Africa)

Prijsindicatie

Van € 210 tot € 325 pppn (volpension incl. drankjes)
Gesloten in april en mei.

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.