Green Camp Kogatende

home » noord » Serengeti National Park » Green Camp Kogatende

Serengeti wildebeest migratie

Green Camp Kogatende staat op een prachtige locatie onder groenblijvende bomen met uitzicht op een groot deel van de noordelijke Serengeti. Het kamp is geopend van juli tot eind november wanneer de migratie van miljoenen wildebeesten in dit noordelijke deel van Serengeti hopelijk de Mara rivier oversteken.

Oversteek Mara rivier

Het kamp ligt aan de rand van de ‘Noord-Serengeti wilderness zone’, ongeveer 20 minuten van de Mara rivier. De beste plek om de grote groepen wildebeesten de rivier te zien oversteken. Toch ver genoeg van de gebaande paden om in een rustig gebied te kunnen genieten van de vele wilde dieren. Veel van onze wandelsafari’s starten vanuit dit kamp.

Stijlvol kamp

Dit kleine comfortabele kamp midden in de natuur biedt de ultieme safari beleving. Het kamp bestaat uit stijlvolle tenten van 4 meter doorsnee met een tweepersoonsbed, stoelen en een aangrenzende badkamer met, toilet, wasbak en een warme douche. Het kamp bestaat uit 10 tenten dus er kunnen 20 gasten zijn. Maar een driepersoonstent is ook mogelijk.

Goede keuken

Ontbijt, lunch en diner wordt bereid door een chef in het kamp en geserveerd door een ober. Afhankelijk van het menu wordt er aan tafel geserveerd of een buffet opgezet. Alle maaltijden zijn drie gangen. Er wordt gezamenlijk met de andere gasten in het kamp gegeten. Mocht je liever met je eigen gezelschap eten dan kan dat georganiseerd worden.

Tripadvisor

Reviews op Tripadvisor over onze Green Camps (in samenwerking met Wayo Africa)

Prijsindicatie

Van € 210 tot € 325 pppn (volpension incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.