Green Camp Manyara

home » noord » Lake Manyara National Park » Green Camp Manyara

In Lake Manyara Nationaal Park staat het unieke Green Camp van Explore Tanzania op de mooiste locatie die je je maar kunt voorstellen. Jouw eigen privé Green Camp bevindt zich aan een rivierbedding bij een waterval omringd door bomen en geluiden van vele vogels, apen en zelfs olifanten, die hier ’s avonds graag komen drinken. Bekijk al dit moois terwijl je op veilige afstand geniet van jouw drankje en maaltijd.

Je verblijft geheel verzorgd midden in de natuur in jouw eigen privé Green Camp en beschikt over een stijlvolle tent van 4,5 meter doorsnee.
Jouw tent is voorzien van een echt bed met een goed matras, kussen en dekbed, alles bij aankomst geheel opgemaakt. In de tent is veel ruimte en vanuit de vele raampjes kun je genieten van het uitzicht rondom. Voor jouw tent staan twee comfortabele stoelen. Achter in jouw tent bevindt zich jouw safari-stijl badkamer met warme douche, wasbak en toilet. De badkamer is afgesloten. Aan de bovenkant open waardoor je van de sterrenhemel kunt genieten.

Het Green Camp is van alle nodige gemakken voorzien. De chef serveert de meest heerlijke maaltijden vanuit de mess-tent waar zich ook de bar bevindt waar je water, frisdrank, bier of wijn kunt pakken. ’s Avonds kun je bij het kampvuur genieten van de vele geluiden van vogels en andere dieren. Deel jouw verhalen en geniet van een drankje voordat het diner wordt geserveerd.

Tripadvisor

Reviews op Tripadvisor over onze Green Camps (in samenwerking met Wayo Africa)

Prijsindicatie

Van € 210 tot € 325 pppn (volpension incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.