Green Camp Naabi

home » noord » Serengeti National Park » Green Camp Naabi

Serengeti wildebeest migratie

Green Camp Naabi ligt prachtig onder grote acaciabomen midden in de Tanzaniaanse wildernis. Het kamp is geopend van december t/m maart wanneer de miljoenen wildebeesten zich hoogstwaarschijnlijk in dit gebied bevinden.

Naabi Hills

Naabi Hills is een grote heuvel bij de hoofdingang van Serengeti National Park. Het klinkt misschien als een drukke locatie, maar de heuvel is gigantisch groot en is een centrale locatie voor de migratie van de wildebeesten. Vreemd genoeg voelt deze locatie veel meer afgelegen dan elk ander kamp in het Ndutu gebied gedurende hetzelfde seizoen. Je kunt de exacte locatie van het kamp bekijken op Google Maps.

Stijlvol safari kamp

Dit stijlvolle kamp biedt de ultieme safari ervaring. Het bestaat uit mooie tenten; echt Afrikaans glamping. De tenten zijn ruim met een tweepersoonsbed, linnengoed, stoelen en een aangrenzende badkamer met een warme douche. Het kamp bestaat uit 10 tenten dus er kunnen 20 gasten zijn. Maar een driepersoonstent is ook mogelijk.

Goede keuken

Alle maaltijden worden bereid door een chef in het kamp. Geserveerd door obers of als buffet. Dit is afhankelijk van het menu van de dag. Alle maaltijden zijn drie gangen. Lounge Het kamp heeft vier privé eetplekken. Wij proberen elke groep hun eigen kleine privégebied te geven in het kamp. Dit betekent dat elk groep zijn eigen diner plek, kampvuur en ober heeft. Dit hebben wij zo opgezet om zoveel mogelijk privacy te bieden.

Prijsindicatie

Van € 210 tot € 325 pppn (volpension incl. drankjes)
Inclusief accommodatie, maaltijden en lokale drankjes.

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.

Tripadvisor

Reviews op Tripadvisor over onze Green Camps (in samenwerking met Wayo Africa)