Green Camp wandelzone

home » noord » Serengeti National Park » Green Camp wandelzone

Privé wandelsafari

Het unieke Explore Tanzania Green Camp staat hier in de wildernis zone van het Serengeti Nationaal Park. Een bijzonder mooi deel van de Serengeti dat alleen te voet toegankelijk is en waar sinds kort door slechts enkele organisaties wandelsafari’s gehouden mogen worden. Explore Tanzania is hier een van! Jouw Green Camp is het vertrekpunt voor een authentieke privé wandelsafari waarbij het doel niet het aantal kilometers is maar het genieten van de natuur, omgeving en de dieren. Meer in verbinding met de natuur kun je niet zijn.

Je verblijft hier in een comfortabele tent voorzien van een goed matras, kussen en dekbed, alles bij aankomst geheel opgemaakt. Voor jouw tent staan twee stoelen. Je beschikt over een eigen safari-stijl badkamer met warme douche en toilet.

Het Green Camp is van alle nodige gemakken voorzien. De chef serveert heerlijke maaltijden vanuit de mess-tent waar zich ook de bar bevindt waar je water, frisdrank, bier of wijn kunt pakken. ’s Avonds kun je bij het kampvuur genieten van een spectaculaire zonsondergang en de vele geluiden van vogels en andere dieren voordat het diner wordt geserveerd.

Voorbeeldreis

Wil je ook een mooie safari maken met als onderdeel een wandelsafari in Serengeti National Park? Bekijk hier een voorbeeldreis.

Prijsindicatie

Van € 295 tot € 405 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.

Tripadvisor

Reviews op Tripadvisor over onze Green Camps (in samenwerking met Wayo Africa)