Grumeti Serengeti Tented Camp

home » noord » Serengeti National Park » Grumeti Serengeti Tented Camp

Grumeti Serengeti Tented Camp is een zeer intiem en exclusief tented camp. Het kamp ligt aan een zijtak van de befaamde Grumeti rivier. In deze ongerepte en afgelegen vallei in het westen van de Serengeti, 50 kilometer ten oosten van het Victoria meer, kun jegenieten van bijzondere luxe.

In dit gebied vind je vooral in de maanden mei en juni veel wild. En wat dacht je van een zonsondegang met drankje, boven op de heuvel bij het kamp?

De gezamenlijke ruimtes en het zwembad kijken uit op de Grumeti rivier. Grumeti Serengeti Tented Camp heeft ook een eigen souvenirwinkeltje.
Je overnacht in een van de 10 grote kleurrijke tenten met Afrikaans rieten dak. Iedere tent staat op een verhoogd platform en heeft een eigen badkamer met toilet en een buitendouche.

Prijsindicatie

Van € 560 tot € 1140 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.