Jabali Ridge

home » zuid » Ruaha NP » Jabali Ridge

Hoog op een kopje met uitzicht over het prachtige landschap met vele baobab bomen ligt Jabali Ridge.
Een elegante en prachtige accommodatie op een van de beste locaties in Ruaha Nationaal Park om op safari te gaan. In dit gebied leven veel leeuwen, luipaarden, olifanten en buffels. Een prachtig en luxe accommodatie om Ruaha Nationaal Park te ontdekken.

Jabali Ridge bestaat uit maar acht suites en een privé villa die verscholen liggen tussen de rotsformaties. Elke suite is zeer stijlvol ingericht met een privé buiten lounge en een badkamer met douche.

De lodge is de meest luxe accommodatie in het park. Er is een spectaculair zwembad met uitzicht over een vallei vol met baobabbomen, een spa met heerlijke massages, een gin bar en heel veel ruimte om te ontspannen na je safari.

Activiteiten samen met andere gasten:

  • Safari in open jeeps
  • Wandelsafari
  • Nachtsafari

Jabali Private House

Jabali Private House is een groot privé huis op 200 meter afstand van Jabali Ridge.
Het huis bestaat uit 3 slaapkamers en kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom. Twee slaapkamers hebben een groot tweepersoonsbed. De derde kamer heeft twee eenpersoonsbedden. Elke kamer heeft een eigen badkamer en de kamers met tweepersoonsbedden hebben daarnaast ook een buitendouche.
Er is een prachtige woonkamer en leefgebied buiten waar je ook kunt genieten van de maaltijden. Bij het huis is een dompelbad en je kunt ook gebruik maken van het grotere zwembad bij Jabali Ridge.

In de kamer kan je genieten van verschillende spa behandelingen.
Alle maaltijden worden door jouw privé chef bereidt.

Vanuit dit huis heb je volledige rust en alles voor jezelf met een hoog service niveau.

Activiteiten:

  • Privé gids en safari jeep tijdens alle safari-activiteiten
  • Safari in open jeep
  • Nachtsafari
  • Wandelsafari

Prijsindicatie

Van € 620 tot € 855 pppn (volpension incl. drankjes)
Geopend van juni t/m maart
Minimum leeftijd 5 jaar in Jabali Ridge

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.