Jongomero

home » zuid » Ruaha NP » Jongomero

Jongomero is een klassiek luxe tentenkamp in het zuiden van Ruaha Nationaal Park aan de Jongomero rivier. Jongomero is het  enige kamp in dit deel van Ruaha. Je komt hier dan ook weinig andere toeristen tegen en hebt hier veel privacy. Wij vinden Jongomero het mooiste luxe tentenkamp in Ruaha Nationaal Park.

Het kamp heeft een sfeervol restaurant en bar die onder een prachtige boom is gebouwd, met bijzonder mooi zicht op de rivierbedding en de achterliggende bush. Vanuit het zwembad heb je ook bijzonder mooi uitzicht.

Ruime tenten

Jongomero heeft 8 ruime tenten, die op platforms zijn gebouwd onder een rieten dak. Iedere tent is voorzien van elektriciteit, een groot bed, een zeer ruime badkamer met douche, wasbak, kast en kleedruimte. Ook heeft iedere tent een ruime veranda met prachtig uitzicht en veel privacy.

Prijsindicatie

€ 517 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie & safari’s en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.

Prijsindicatie

Van € 405 tot € 820 pppn (volpension incl. gezamenlijke safari activiteiten)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.