Kambi ya Tembo

home » noord » West-Kilimanjaro » Kambi ya Tembo

Kambi Ya Tembo is een luxe tentenkamp bij de Kilimanjaro. Het kamp ligt in een privé concessie bij de grens van Kenia en het Amboseli Nationaal Park. Je bent hier weg van de begaande paden en de drukte.

Ontmoeting Maasai

Dit kamp biedt spectaculaire landschappen en uitzichten, vele dieren en interactie met de Maasai die in dit gebied op traditionele wijze leven. Jouw verblijf hier is inclusief jeep- en nachtsafari’s. Ook wandelsafari’s onder begeleiding van Maasai zijn mogelijk.
Je kunt ook kennismaken met de lokale Maasai gemeenschap . Je kunt hierbij hun woning (boma) bezoeken, de markt, de dorpsschool en eventueel een ceremonie bijwonen.

De 10 luxe tenten, met eigen badkamer, kijken uit op de indrukwekkende Kilimanjaro. Alle tenten staan in de schaduw van een acaciaboom.

Prijsindicatie

€ 176 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.

Prijsindicatie

Van € 232 tot € 410 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.