Karama Lodge

home » noord » Arusha » Karama Lodge

Karama Lodge is een eenvoudige en gezellige lodge net buiten de stad Arusha. De lodge ligt boven op een heuvel met uitzicht over omliggende dorpjes en de bergen Kilimanjaro en Meru.

Vanuit deze lodge kun je allerlei activiteiten ondernemen. Je kunt een wandeling maken naar een prachtig bos met waterval. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan een nabij gelegen dorp met een uniek kinderproject. Dit project wordt mede gesponsord door Karama Lodge.

De lodge heeft een knusse lounge met bar. Daaronder bevindt zich het restaurant met uitzicht op het lagergelegen zwembad. Het restaurant serveert eenvoudige maar goede gerechten.
De kamers en het hoofdgebouw zijn bereikbaar via soms steile en oneffen paden.

Comfortabele bungalow Arusha

De lodge heeft 22 verhoogde houten bungalows. Alle bungalows zijn comfortabel met een prima bed, douche ruimte en apart toilet. Vanaf jouw veranda kun je genieten van de mooie tuin en het uitzicht.

Prijsindicatie

Van € 65 tot € 80 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.