Kati Kati Tented Camp

home » noord » Serengeti National Park » Kati Kati Tented Camp

Kamp in de bush

Het Kati Kati Tented Camp is een eenvoudig tentenkamp in het midden van het Serengeti Nationaal Park. Dit kamp heeft alles wat je nodig hebt en niets overbodigs. Hier draait het om de echte  ‘bush-ervaring’.

Kati Kati Tented Camp telt in totaal 10 tenten. Alle tenten hebben een comfortabel bed en een aangrenzende badkamer met douche en toilet. Je hebt voor jouw tent een tafeltje met emmer met water. Daar kun je je tanden poetsen en jouw gezicht wassen.

Kampvuur

In de grote tent worden de maaltijden geserveerd. Je vindt daar ook een zitruimte voor jouw drankje aan het einde van de dag. ‘s Avonds brandt het kampvuur.

Prijsindicatie

Van € 195 tot € 230 pppn (volpension)
Gesloten in april.

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.