Kichaka

home » zuid » Ruaha NP » Kichaka

Kichaka Expeditions wordt geleid door Andrew ‘Moli’ Molinaro, een van de beste, leukste gidsen die wij ooit ontmoet hebben. Zijn partner, Noelle Herzog, is operationeel manager van het kamp. Samen zijn zij erg professioneel, inspirerend en zeer vermakelijk!

Geheel verzorgd Frontier camp

Gedurende jouw safari, verblijf je in het Frontier camp. Een geheel verzorgd kamp midden in de natuur. Dit kamp wordt per seizoen verplaatst om zo dicht mogelijk bij de dieren te zijn.

Je kunt alle nachten in dit kamp verblijven. Ben je op zoek naar meer avontuur en wil je het park verder ontdekken? Dan kan dit door een aantal nachten te gaan ‘fly-kamperen’. Een verblijf in het Untamed Flycamp; een kleiner mobiel kamp dat op elk moment overal worden opgezet.

De meest unieke wandelsafari

Een belangrijk onderdeel van jouw verblijf hier zijn de wandelsafari’s. Bereid je voor op enkele uren wandelen per dag en hopelijk kom je oog in oog met de dieren, meestal olifanten.

Kichaka is zeer authentiek. Onder leiding van Moli en in deze fantastische omgeving is dit naar onze mening een van de beste wandellocaties in Tanzania. Een must als je van de natuur houdt, in ‘the middle of nowhere’ met een fantastische gastheer / -vrouw.

Wandelsafari Ruaha National Park

Bekijk hier het programma voor een unieke vijfdaagse wandelsafari in Ruaha National Park.
Deze reis kun je naar wens verlengen of combineren met een andere lodge in het park.

Uitzending New Lives in the Wild

Prijsindicatie Kichaka

Van € 495 tot € 615 pppn (volpension incl. safari activiteiten & drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.