Kigongoni Lodge

home » noord » Arusha » Kigongoni Lodge

Kigongoni Lodge is gevestigd op een oude koffieplantage in de buurt van Arusha, te midden van een prachtig bos. Kigongoni Lodge is gebouwd op de top van een heuvel. De tuin biedt je prachtig uitzicht op de bergen Kilimanjaro en Meru.

Verstopt tussen de bomen bevinden zich 18 huisjes, gebouwd in Afrikaanse stijl en uit lokale materialen. De kamers, lounge en restaurant hebben allemaal een open haard en zijn comfortabel gemeubileerd.

Stichting Sibusiso

Kigongoni Lodge is ontwikkeld met respect voor de waarden van de lokale bevolking en haar cultuur. Naast de lodge is Stichting Sibusiso gevestigd. Dit is een centrum voor het verbeteren van de kwaliteit van leven voor verstandelijk gehandicapte kinderen. De stichting profiteert van de opbrengsten van de lodge. Een verblijf bij Kigongoni staat borg voor een authentieke ervaring en een echte kennismaking met Tanzania. Je kunt een bezoek brengen aan de Stichting.

Prijsindicatie

Van € 80 tot € 102 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.