Kirurumu Manyara Lodge

home » noord » Lake Manyara National Park » Kirurumu Manyara Lodge

Kirurumu Manyara Lodge ligt aan de rand van de Great Rift Valley. De lodge heeft een prachtig uitzicht op Lake Manyara, de Rift Valley en de bergen om het park heen. Het is een sfeervolle lodge op een prachtige locatie.
Kirurumu Manyara Lodge is milieubewust en in harmonie met de natuur opgezet tussen de vele acaciabomen en het hoge gras. Je voelt je hier echt één met de natuur.

De lodge heeft een open restaurant met prachtig uitzicht over het park en een selectie van heerlijke locale en Europese gerechten. Daarnaast is een sfeervolle bar met terras.

Luxe tenten

Kirurumu heeft 20 tenten. Alle tenten hebben een houten veranda en zijn volledig ingericht met een comfortabel bed, bureau, stoel en ruimte voor uw bagage. Elke tent heeft een eigen toilet, douche en wastafel.

Wandelen met Maasai gids

Vanuit Kirurumu kun je prachtige wandelingen maken met een Maasai gids die met je langs de Rift Valley loopt. We raden je echt aan om hier een aantal nachten te verblijven en een lange wandeltocht te maken naar verschillende prachtige gebieden in de omgeving en het dorpje Mto wa Mbu.

Prijsindicatie

Van € 118 tot € 215 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.