Kisima Ngeda Camp

home » noord » Lake Eyasi » Kisima Ngeda Camp

Kisima Ngeda Tented Camp is een prachtig tentenkamp gelegen aan een bron in een prachtig bos vlakbij Lake Eyasi. De naam betekent niet voor niets ‘bron omringd door bomen’; dit is echt een oase in een dor en droog gebied. Eigenaren Nani en haar man Chris zijn heel gastvrij en gaan bewust om met hun omgeving en de lokale bevolking in dit gebied.

Vanuit het kamp kun je diverse activiteiten ondernemen, zoals wandelen, kanoën of fietsen langs de oevers van het meer. Je kunt ook kennismaken met de leefwijze van de lokale stammen.
Uiteraard kun je in Kisima Ngeda Tented Camp ook heerlijk ontspannen en uitrusten van jouw safari. Met een goed boek, een heerlijke wandeling of een duik in het zwembad.

Heerlijk eten

Het restaurant serveert heerlijke, verse maaltijden gemaakt van lokale ingrediënten, zoals vis uit de bron en groenten van nabijgelegen boerderijen.

Overnachten aan de oever van het meer

De 9 tenten staan op een fantastische locatie aan de oever van het meer. De permanente tenten zijn gebouwd van plaatselijke materialen. Hierdoor gaat kamp op in de omgeving. De tenten zijn gebouwd op een houten platform en hebben daken van palmblad en een eigen veranda. De ruimte tenten zijn voorzien van mooie handgemaakte bedden en een en suite badkamer met een warme douche en toilet.

Prijsindicatie

Van € 255 tot € 265 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.