Kungwe Beach Lodge

home » west » Mahale Mountains NP » Kungwe Beach Lodge

Kungwe Beach Lodge ligt aan een prachtig strand aan de kust van Lake Tanganyika in Mahale Mountains National Park. Deze lodge biedt je een perfecte mengeling van comfort, luxe en romantiek.
Kungwe Beach Lodge is een heerlijke plek om na te genieten van jouw safari. De lodge ligt op een perfecte locatie om de chimpansees in de bossen te bekijken en te fotograferen. Onze ervaren gidsen neemt jou graag mee op pad.
Tijdens jouw verblijf hier kun je ook gaan vissen op het meer of een mooie boot trip maken. Maar heerlijk luieren aan het strand kan natuurlijk ook.

Dineren op het strand

De ruime, luchtige kamers zijn gemeubileerd in traditionele safaristijl.  Het diner wordt op het strand bij kaarslicht geserveerd of in het restaurant.
Vanuit jouw kamer heb je prachtig uitzicht op de zonsondergang over de bergen van Congo. Ook ‘s nachts zorgen de vissers op het meer voor een mooi plaatje, als hun lampen in het water weerspiegelen.

Kwaliteitsverschil met Greystoke Mahale

Wij zijn in juni 2014 naar zowel Kungwe Beach Lodge als Greystoke Mahale geweest. De kwaliteit van de wandelingen op zoek naar chimpansees bij Kungwe Beach Lodge zijn goed. Wel is duidelijk dat de organisatie en kunde van de gidsen bij Greystoke Mahale vele malen beter is. Neem contact met ons op om hier meer over te horen.

Indien je naar Mahale Mountains Nationaal Park wenst te gaan overweeg dan serieus iets meer uit te geven voor veel meerwaarde.

 

Prijsindicatie

Van € 535 tot € 645 pppn (volpension, incl. activiteiten)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.