Kwihala Camp

home » zuid » Ruaha NP » Kwihala Camp

Kwihala betekent ‘bush’ in WaHehe, het dialect van de omgeving van Ruaha. Het kamp ligt in het noorden van Ruaha Nationaal Park, op een prachtige locatie met veel wild.
Kwihala Camp ligt op een afgelegen en rustige heuvel. Je kunt hier in alle rust genieten van de prachtige natuur.

Vanuit het Kwihala Camp worden jeepsafari’s in open jeeps en wandelsafari’s georganiseerd. De crew van deskundige gidsen en medewerkers staan garant voor een gastvrij onthaal in dit sfeervolle kamp.

Luxe kamp

Het kamp bestaat uit 6 luxe, privé tenten. Jouw ruime tent (40 m2) is comfortabel ingericht met een heerlijk bed en een badkamer met douche en toilet. De overdekte veranda voor de tent zorgt ervoor dat je heerlijk, onbezorgd kunt genieten van de vergezichten.
De ruime, gezamenlijke tent is verdeeld in het restaurant en de lounge, waar je je  echt thuis zult voelen.

Nachtsafari

Vanuit Kwihala Camp kun je dagelijks op safari per jeep en te voet. Uniek voor deze accommodatie is dat je ook nachtsafari’s kunt maken in het Nationaal Park.

Prijsindicatie

Van € 570 tot € 720 pppn (volpension incl. gezamenlijke safari activiteiten)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.