Lake Manyara Tree Lodge

home » noord » Lake Manyara National Park » Lake Manyara Tree Lodge

In het zuiden van het Lake Manyara National Park ligt Lake Manyara Tree Lodge. Deze luxe lodge ligt in de schaduw van bomen aan de rand van het meer.
Alle kamers en de publieke ruimtes zijn prachtig ingericht. De opzet van de lodge is gedeeltelijk geïnspireerd op Hemingway’s boek ‘Green Hills of Africa’.

Veel privacy

Er is een receptie, klein souvenirwinkeltje en een open bar/ lounge. Je kunt hier genieten van een drankje in de bar, van heerlijke gerechten en van zeer persoonlijke bediening. Lake Manyara Tree Lodge is de enige lodge in het park. Je vindt hier dan ook veel privacy. Na jouw safari in het park kunt je genieten van een picknick langs de oevers van het meer. Je kunt je ook naar bijzondere plekken laten brengen voor een drankje bij zonsondergang.

De accommodatie telt 10 stijlvolle kamers. Alle kamers zijn voorzien van een ventilator, een badkamer met douche in de open lucht, een toilet en een veranda.

Prijsindicatie

Van € 565 tot € 1140 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.