Lake Masek Tented Camp

home » noord » Serengeti National Park » Lake Masek Tented Camp

Lake Masek Tented Camp ligt in het zuidoosten van de Serengeti aan Lake Masek, vlakbij het Ndutu meer.  Het kamp is omgeven door acaciabomen en de korte graslanden van de zuidelijke Serengeti.

Naast gamedrives in dit prachtige deel van de Serengeti, kun je vanuit het kamp ook archeologische sites bezoeken. Je kunt ook een wandeling naar het meer maken, onder begeleiding van een bewapende parkwachter.

Buitendouche

Het hoofdgebouw bestaat uit een restaurant, lounge en veranda met geweldig uitzicht over Lake Masek. In de massage-cabin bij het meer kun je je heerlijk laten masseren.
De 36 ruime en permanente tenten zijn van alle gemakken voorzien. Iedere tent heeft een veranda, een ruime slaapkamer en een en-suite badkamer met bad en buitendouche.

Prijsindicatie:

Van € 218 tot € 445 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.