Lake Natron Camp

home » noord » Lake Natron » Lake Natron Camp

Lake Natron Camp is een unieke accommodatie op een fantastische locatie vlakbij Lake Natron met vlak voor de deur natuurlijk waterbronnen om in te zwemmen.
Het kamp bestaat uit zes comfortabele tenten met prachtig uitzicht, een comfortabel bed en eigen badkamer met douche en toilet.

In de mess tent kun je genieten van verschillende drankjes en heerlijke verse maaltijden bereid door de goede chefs.

Unieke ervaringen

Geniet ’s ochtends van een wandeling naar het meer om de flamingo’s en vele vogels te zien. Zwem overdag in de heldere riviertjes voor het kamp. ’s Avonds de dag afsluiten met een drankje tijdens zonsondergang.
Vanuit Lake Natron Camp kun je bijzondere (langere) expedities maken.

Een unieke ervaring is om een driedaagse trekking te maken onder leiding van een Maasai gids naar dit kamp. De wandeling begint in de Ngorongoro Hooglanden. Dit is een zeer authentieke ervaring ver weg van de begaande paden in een van de mooiste stukken natuur van Oost Afrika!

Natron Camp is een locatie waar je makkelijk een aantal dagen kunt genieten van de prachtige natuur en bijzondere wandelingen.

Prijsindicatie

Van € 335 tot € 345 pppn (volpension, incl. drankjes & activiteiten)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.