Lamai Serengeti

home » noord » Serengeti National Park » Lamai Serengeti

Het luxe Lamai Serengeti ligt op kopjes in het noorden van het Serengeti Nationaal Park met prachtige uitzicht over de weidse vlaktes rondom. De lodge ligt op de perfecte locatie voor safari’s van juli tot en met oktober. Vanuit de lodge kun je ook een korte wandelsafari maken.

Privé veranda

De lodge heeft 12 prachtige kamers, verdeeld over 2 verschillende lodges. De Main Lodge heeft 8 kamers en de kleinere Private Lodge heeft 4 kamers. Iedere lodge heeft een eigen bar en restaurant met een kleine bibliotheek. Daarnaast is er een natuurlijk zwembad, dat in een rots is gebouwd.
Alle kamers zijn comfortabel en luxe ingericht met een ruime badkamer met douche en toilet. Vanaf jouw privé veranda op de rotsen heb je bijzonder mooi uitzicht.

Prijsindicatie

Van € 612 tot € 1067 pppn (volpension, incl. drankjes)
Gesloten in april en mei.

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.