Lemala Ngorongoro Camp

home » noord » Ngorongoro Crater » Lemala Ngorongoro Camp

Lemala Ngorongoro is een luxe semi-permanent kamp aan de rand van de Ngorongoro Crater. Je overnacht hier in  zeer ruime tenten. Door de locatie aan de rand van de krater, bent je ’s morgens een van de eersten in de krater.

Dit charmante kamp bestaat uit slechts 8 tenten. Iedere tent is ingericht met een groot comfortabel bed en een ruime badkamer met douche en toilet.

Kampvuur

De restauranttent is zeer sfeervol met een lounge ruimte met comfortabele stoelen en banken. Het restaurant serveert zeer goede maaltijden. ‘s Avonds kun je samen met de andere gasten aanschuiven aan tafel bij een bioloog die uitleg geeft over dit bijzonder gebied. Of je gaat gezellig rond het kampvuur zitten.

Prijsindicatie:

Van € 275 tot € 470 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.