Makoa Farm

home » noord » West-Kilimanjaro » Makoa Farm

Makoa Farm is een intieme lodge gelegen op een oude koffieplantage, aan de voet van de berg Kilimanjaro. Jouw gastheer- en vrouw hier zijn Elisabeth en Laszlo. Deze ervaren dierenartsen vangen gewonde en weesdieren op. Met veel liefde en aandacht zorgen zij voor de dieren in hun omgeving.

Paardrijden

Vanaf Makoa Farm kun je de omgeving te voet of te paard verkennen. Vanuit Makoa Farm kun je te paard dagtripjes maken of meerdaagse cross country tochten en wildernis tochten.

De keuken serveert heerlijke gerechten met groenten en fruit uit eigen tuin. De kamers op de boerderij zijn eenvoudig, maar comfortabel.

Prijsindicatie

€ 288 pppn (volpension incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.

Prijsindicatie

€ 245 pppn (volpension, incl. activiteiten en drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.