Maramboi Tented Camp

home » noord » Lake Manyara National Park » Maramboi Tented Camp

Maramboi Tented Camp is een comfortabel tentenkamp tussen Tarangire- en Lake Manyara Nationaal Park in. Het kamp ligt in een open grasvlakte met palmbomen en prachtige vergezichten op het Lake Manyara Nationaal Park en de Rift Valley (Grote Slenk). Vanaf het kamp kun je zebra’s, wildebeesten en flamingo’s zien.

Wandelen met gids

Vanuit dit kamp kun je op safari naar Tarangire- en Lake Manyara Nationaal Park. Ook kun je vanaf de lodge onder begeleiding van een gids wandelen naar het Manyara meer.

Ruim en sfeervol

De 30 sfeervolle tenten zijn zeer ruim. Iedere tent heeft een eigen badkamer en een goed bed. Vanaf jouw privé-veranda heb je een prachtig uitzicht. Het hoofdgebouw bestaat uit een restaurant en lounge met een grote houten veranda. Aan het eind van de middag kun je bij het zwembad onder het genot van een drankje genieten van het uitzicht. ‘s Avonds is het gezellig bij het kampvuur.

Prijsindicatie

Van € 159 tot € 190 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.