Matemwe Beach Village

home » oost » Zanzibar eiland » Matemwe Beach Village

Matemwe Beach village is een accommodatie aan de lange witte zandstranden van Zanzibars noordoostkust. Vanaf hier is de wereldberoemde duiklocatie Mnemba Atoll goed te bereiken. Langs het strand liggen een aantal traditionele dorpjes.

Vanwege de wisselende kwaliteit bij Matemwe Beach Lodge boeken wij deze accommodatie niet graag meer. Een heel goed alternatief is Pongwe Beach Hotel.

Sfeervolle kamers en suites

Matemwe Beach Village heeft 17 standaard Kijiji kamers, allen met eigen badkamer met douche en toilet. De Kijiji kamers staan verspreid over het terrein, sommigen met enig zicht op zee. Alle kamers hebben een bijzonder sfeertje waardoor je je  direct thuis zult voelen. De 5 Shamba suites bieden een romantische sfeer. De suites zijn ronde huisjes met een comfortabele slaapkamer, badkamer met douche en toilet en boven een lounge ruimte waar je kunt ontspannen met een goed boek.
De Asali suite met een groot tweepersoonsbed ligt apart op het terrein. Perfekte locatie voor jouw huwelijksreis. In jouw suite heb je een privé dompelbad en bereid jouw chef-kok de heerlijkste maaltijden.

In het midden van Matemwe Beach is een gemeenschappelijke ruimte met uitzicht op zee. Je vindt hier de lounge, de bar en het restaurant.

Prijsindicatie

Van € 94 tot € 112 pppn (halfpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer naar het hotel.