Matemwe Lodge

home » oost » Zanzibar eiland » Matemwe Lodge

Duiken op Mnemba Atoll

De kleinschalige Matemwe Lodge ligt aan één van de witste stranden van Zanzibar. Dit is een bijzonder relaxte en comfortabele accommodatie.
Vanaf Matemwe Lodge vaar je slechts een paar minuten naar de wereldberoemde Mnemba Atoll, één van de beste duiklocaties in Oost-Afrika. Maar Matemwe Lodge biedt meer: je kunt ook gaan snorkelen, of een boottocht in een dhow maken met de lokale vissersbevolking.

De keuken van de lodge is zeer goed met vers vis en vlees, een mengeling van Afrikaanse en Europese gerechten.

Onvergetelijk uitzicht op zee

De suites van Matemwe Lodge zijn uit lokaal materiaal gebouwd: koraal, steen, hout en riet.
Alle suites zijn zeer comfortabel ingericht en hebben uitzicht op zee. De suites hebben een ruim bed, zitruimte en een grote badkamer die van alle gemakken is voorzien. Vanuit jouw hangmat op jouw terras of vanuit het zwembad heb je een onvergetelijk uitzicht over de oceaan.
Suites 9 en 10 hebben beide een privé dompelbad en zonnebedden bij de kamer.

Sea & Spice Spa

Bij Matemwe Lodge vind je de Sea and Spice Spa. Een spa met een ervaren manager uit Johannesburg. De spa heeft uitzicht op zee en biedt een keur aan behandelingen.

 

Prijsindicatie

Van € 275 tot € 355 pppn (all-inclusive)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.