Matemwe Retreat

home » oost » Zanzibar eiland » Matemwe Retreat

Privé strand

Het prachtige Matemwe Retreat ligt aan de oostkust van Zanzibar naast Matemwe Bungalows. Matemwe Retreat is voor het overgrote deel uit lokale materialen en met lokaal vakmanschap gebouwd.

Activiteiten

Matemwe Retreat biedt een scala aan activiteiten: van duiken, snorkelen en diepzeevissen tot kajakken en zeilen met een lokale dhow. Daarnaast kun je een wandeling of fietstocht maken naar het nabijgelegen dorp. En wat dacht je van een heerlijk ontspannen massage of schoonheidsbehandeling?

Matemwe Retreat bestaat uit 3 prachtige privé-villa’s. De begane grond is zeer groot met ruime veranda’s, een privé cocktailbar, een slaapkamer met airco, een luxe badkamer met bad en uitzicht over de oceaan. Op het privé-dakterras (60 m2) beschik je over een dompelbad (10 m2) en zonnebedden. Voor jouw kamer heb je je eigen strand.

Drankjes worden desgewenst in jouw kamer of op jouw strand geserveerd. Ook ontbijten op jouw eigen veranda is mogelijk. Op het dakterras kun je genieten van een ontspannende massage.

Prijsindicatie

Van € 440 tot € 565 pppn (all-inclusive)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.