Mbalageti Serengeti

home » noord » Serengeti National Park » Mbalageti Serengeti

Mbalageti Serengeti is een prachtige accommodatie in het westen van de Serengeti. De lodge ligt boven op een heuvel met uitzicht over de vlakte. Deze accommodatie is een voor safari’s in het westen van de Serengeti.

Het centrale deel van Mbalageti bestaat uit een sfeervolle lounge, restaurant, bar en een houten platform waar u ook van uw drankje en maaltijd kunt genieten. Het uitzicht hiervandaan is fantastisch! Het zwembad ligt bij het hoofdgebouw.

Exclusieve suites

Het kamp heeft 14 standaard kamers. Deze kamers zijn comfortabel met een goed bed, badkamer met douche en toilet en een veranda.  Er zijn 22 luxe chalets en 2 exclusieve suites. De chalets zijn op houten platforms gebouwd met muren van canvas en zijn luxe ingericht. Je beschikt over een ruime kamer met privé veranda en een grote badkamer met ligbad.

Prijsindicatie

Van € 180 tot 350 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.